La cooperativa centenària de Maials, estrena l’ampliació del molí d’oli d’oliva, marcant un pas important en el seu compromís amb el desenvolupament agrícola i la producció de qualitat.
L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència de membres destacats del món agrari, com el conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, l’alcalde de Maials, David Masot i el president de la cooperativa, Francesc Teixidó, qui destaca que ‘’aquest succés ha estat també, un acte simbòlic d’agraïment a la Generalitat de Catalunya per la seva rapidesa en la gestió de subvencions’’.
La nova línia del molí compta amb l’última tecnologia i oferirà una millor eficiència i rapidesa en el processament d’oli d’oliva verge extra. Tot això amb l’objectiu d’augmentar la capacitat productiva de la cooperativa, millorar la qualitat i l’eficiència dels recursos.
Durant l’esdeveniment també s’ha mostrat certa inquietud per la 26a edició de la Fira d’Oli Verd, que se celebrarà aquest cap de setmana (18 i 19 de novembre) a la localitat maialenca i que cada any, es converteix en un aparador referent per donar a conèixer l’oli d’oliva verge extra i altres productes que ofereix la zona.