La Cooperativa Baró de Maials augmenta la producció d’oli amb l’ampliació del molí

La cooperativa centenària de Maials, estrena l’ampliació del molí d’oli d’oliva, marcant un pas important en el seu compromís amb el desenvolupament agrícola i la producció de qualitat.

L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència de membres destacats del món agrari, com el conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, l’alcalde de Maials, David Masot i el president de la cooperativa, Francesc Teixidó, qui destaca que ‘’aquest succés ha estat també, un acte simbòlic d’agraïment a la Generalitat de Catalunya per la seva rapidesa en la gestió de subvencions’’.

La nova línia del molí compta amb l’última tecnologia i oferirà una millor eficiència i rapidesa en el processament d’oli d’oliva verge extra. Tot això amb l’objectiu d’augmentar la capacitat productiva de la cooperativa, millorar la qualitat i l’eficiència dels recursos.

Durant l’esdeveniment també s’ha mostrat certa inquietud per la 26a edició de la Fira d’Oli Verd, que se celebrarà aquest cap de setmana (18 i 19 de novembre) a la localitat maialenca i que cada any, es converteix en un aparador referent per donar a conèixer l’oli d’oliva verge extra i altres productes que ofereix la zona.

Notícies recents