El nostre oli
Certificat per la DOP Les Garrigues i amb la garantia del segell europeu de Denominació d’Origen Protegida,és un oli de reconegut prestigi i qualitat garantida elaborat única i exclusivament amb oliva arbequina.
L’oli d’oliva verge extra Baró de Maials, com els olis d’una recol·lecció primerenca, es caracteritza pel seu color verd, per tenir més cos, i pel seu sabor una mica amarg, com tots els olis anomenats “afruitats” perquè procedeixen del fruit més verd.
El color de l’oli va evolucionant cap a un to groguenc, a causa de la pèrdua de l’efecte que produeix la clorofil·la, mantenint intacte el seu sabor característic.
Els 7 secrets del nostre oli
A la cuina i a la taula, l’oli d’oliva verge extra Baró de Maials és molt apreciat per cuiners i gastrònoms per les seves excel·lents qualitats:
1
La presència de la clorofil·la facilita la seva absorció
2
Afavoreix la digestió
3
Disminueix la concentració de colesterol
4
Beneficia el creixement dels ossos
5
Ajuda a les funcions del cervell i del sistema nerviós
6
Conté vitamina A, D, E i K
7
En pediatria és l'oli més recomanat en l'alimentació infantil
L’oli d’oliva verge extra Baró de Maials, certificat per la DOP Les Garrigues
i amb la garantia del segell europeu de Denominació d’Origen Protegida,
és un oli de reconegut prestigi i qualitat garantida elaborat única i
exclusivament amb oliva arbequina.