El nostre oli

Certificat per la DOP Les Garrigues i amb la garantia del segell europeu de Denominació d’Origen Protegida,és un oli de reconegut prestigi i qualitat garantida elaborat única i exclusivament amb oliva arbequina.

L’oli d’oliva verge extra Baró de Maials, com els olis d’una recol·lecció primerenca, es caracteritza pel seu color verd, per tenir més cos, i pel seu sabor una mica amarg, com tots els olis anomenats “afruitats” perquè procedeixen del fruit més verd.

El color de l’oli va evolucionant cap a un to groguenc, a causa de la pèrdua de l’efecte que produeix la clorofil·la, mantenint intacte el seu sabor característic.

Els 7 secrets del nostre oli

A la cuina i a la taula, l’oli d’oliva verge extra Baró de Maials és molt apreciat per cuiners i gastrònoms per les seves excel·lents qualitats:

1

La presència de la clorofil·la facilita la seva absorció

2

Afavoreix la digestió

3

Disminueix la concentració de colesterol

4

Beneficia el creixement dels ossos

5

Ajuda a les funcions del cervell i del sistema nerviós

6

Conté vitamina A, D, E i K

7

En pediatria és l'oli més recomanat en l'alimentació infantil
L’oli d’oliva verge extra Baró de Maials, certificat per la DOP Les Garrigues i amb la garantia del segell europeu de Denominació d’Origen Protegida, és un oli de reconegut prestigi i qualitat garantida elaborat única i exclusivament amb oliva arbequina.