ARA, MÉS QUE MAI, CONSUMIM PRODUCTES DE PROXIMITAT!

Les famílies productores de l’Oli Baró de Maials fem una crida a consumir productes de proximitat que, a més de ser de gran qualitat i molt saludables, vertebren el territori i són font de desenvolupament econòmic i conservació natural i cultural de la nostra terra

Les restriccions a la mobilitat derivades de la crisi sanitària de la COVID19 han canviat notòriament les nostres formes de consum. La compra online ha augmentat significativament i l’adaptació tecnològica ha marcat l’abast de molts productes que hem hagut de traslladar la nostra distribució al marc digital.

En els més de cent anys d’història de la Cooperativa del Camp Foment Maialenc sempre hem treballat de valent per fer del nostre oli un producte saludable, assequible i accessible per a totes les taules del nostre territori. Des de la compra del primer molí d’oli (1919) i l’esforç de les successives generacions, fins a la cooperativa actual, sempre hem vetllat per produir un oli verge extra de la màxima qualitat, elaborat exclusivament amb oliva arbequina i reconegut amb el segell de la DOP Les Garrigues.

La cooperativa d’avui dia és una cooperativa moderna amb avenços tecnològics sempre respectuosos amb la nostra forma de fer oli i territori.

Les nostres famílies tenim en l’oli Baró de Maials una cultura que passem de pares a fills, generació rere generació. Ara, en aquest marc globalitzat, vivim un moment difícil i la compra del producte de proximitat esdevé clau perquè, quan tot això passi, no haguem de mirar enrere i lamentar-nos per haver perdut una part del que som.

Potser aquests dies no podreu venir a la cooperativa però teniu a la vostra disposició la nostra botiga electrònica, on podeu adquirir l’Oli Baró de Maials en tots els seus formats i amb entrega a domicili. Des dels envasos de gran format per a cuina fins a les ampolles més petites per posar a taula, també disposeu d’estotjos regal o frasques tradicionals.

Moltes gràcies per consumir productes de proximitat.

Notícies recents