La Cooperativa de Maials i la de Granyena de les Garrigues es fusionen

Aquest acord es porta a terme amb el “compromís de treballar” conjuntament per créixer i sumar esforços

La Cooperativa del Camp Foment Maialenc i la Cooperativa del Camp de Granyena de les Garrigues han materialitzat la seva fusió aquest matí. Aquest acord arriba després de diferents assemblees per part de les dues cooperatives i es porta a terme amb el “compromís de treballar” conjuntament per créixer i sumar esforços entre productors, segons afirma el president de la Cooperativa de Maials, Francesc Teixidó.

Els contactes per dur a terme aquesta fusió fa més d’un any que van començar, però l’aliança no arriba fins ara, “després d’un llarg camí, però amb un resultat satisfactori”, diu Teixidó. Com a resultat, els socis de la Cooperativa de Granyena entraran a formar part de la de Maials, però la recepció de les olives es continuarà fent a les instal·lacions que tenen al municipi garriguenc. A més, el punt de venda continuarà obert i l’oli d’oliva verge extra de Granyena mantindrà el seu nom, amb l’objectiu de mantenir la seva identitat. D’altra banda, també es preveu ampliar el servei de secció de crèdit, per tal de proporcionar facilitats als socis, i la secció de fruits secs.

Cal destacar que fins al moment la Cooperativa de Maials i la de Granyena ja tenien un conveni de col·laboració mitjançant el qual Maials s’encarregava de la molta de les olives i l’envasat de l’oli d’oliva verge extra.

Notícies recents