La Cooperativa Baró de Maials assisteix a la Fira Internacional Expoliva de Jaén

Del 10 al 13 de maig ha tingut lloc a Jaén, la Fira Expoliva 2023, en la qual la Cooperativa Baró de Maials hi ha assistit juntament amb diverses cooperatives del sector.

Es tracta de la Fira Internacional d’Oli d’Oliva i d’Indústries Afins, organitzada per IFEJA (Ferias Jaén SA) i Fundación del Olivar, que té com a objectiu la promoció i desenvolupament del sector de l’oliva i de l’oli d’oliva verge extra.

Es reconeix com un espai per a l’exposició i anàlisi sensorial d’olis de suprema qualitat, amb una alta singularitat del producte i molt especialitzat en la seva orientació al mercat. Com a conseqüència, té una important afluència de públic professional interessat a conèixer els millors olis d’oliva verge extra produïts en l’última campanya arreu del món.

Des d’un punt de vista conceptual, es caracteritza com un lloc confortable i tranquil destinat a la recreació dels sentits, en el qual la diferent personalitat dels olis presents es manifesta per si mateixa a través de les seves propietats organolèptiques, així com per les orientacions dels productors i tècnics presents.

Notícies recents