Maials celebra la 26a Fira de l’Oli Verd: una celebració de tradició i qualitat

El pròxim 18 i 19 de novembre, Maials acollirà la 26a edició de la seva prestigiosa Fira de l’Oli Verd. Un esdeveniment que es presenta com una oportunitat única per a tots els amants de l’oli d’oliva verge extra i altres productes de qualitat de la zona.

Veure programa

L’esperada fira, organitzada per l’Ajuntament i la Cooperativa del Camp Foment Maialenc, serà inaugurada el dissabte 18 de novembre a les 10 h, amb la presència d’autoritats destacades, entre elles el Sr. Joan Gòdia i Tresànchez, director General d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia de la Generalitat. Les activitats no es limitaran a l’exposició i venda d’olis d’oliva, sinó que durant els dos dies també inclouran esmorzars populars amb oli d’oliva verge extra, tallers de tast, presentacions de llibres i reconeixements a personalitats destacades, com el cuiner Nando Jubany, entre altres activitats.


Amb una edició que destaca per la seva significativa importància, la Fira de l’Oli Verd de Maials és una oportunitat per donar suport al sector en un moment especialment complicat, marcat per la sequera i altres desafiaments climàtics. L’Ajuntament i la Cooperativa del Camp Foment Maialenc conviden a tothom a participar i gaudir d’aquest esdeveniment que posa en valor la riquesa de la producció local i la seva tradició olivícola.

Recent news