La Cooperativa de Maials resisteix a les pujades de preu de l’oli d’oliva

L’escalada de preus de l’oli d’oliva, ha provocat una disminució en el consum d’OOVE en àmbit general. Un increment que es deu en part, a les condicions meteorològiques de sequera, que han afectat negativament a la producció, minvant-la fins a la meitat, o inclús menys, en certes regions del món.

La Cooperativa del Camp Foment Maialenc, no obstant aquesta situació, reporta una demanda constant i un ritme de vendes que no només han resistit, sinó que han excedit les xifres d’anys anteriors.

Un fenomen que posa de manifest la lleialtat dels clients, la seva valoració de l’oli d’oliva verge extra com a pilar fonamental en la seva dieta i la seva disposició a invertir més per garantir-se un producte de qualitat superior. Es reafirma, doncs, que l’oli no és un simple ingredient, sinó un element culturalment arrelat i apreciat per la seva excel·lència.

El 2024 serà un any clau per al mercat mundial de l’oli d’oliva, amb el clima jugant un rol determinant. Mentre el futur immediat continua incert, la capacitat de respondre amb agilitat a aquests desafiaments continuarà sent essencial per a l’èxit en aquest sector.

Recent news