La Cooperativa de Maials participa a la 173ª Fira de la Candelera de Molins de Rei

El primer cap de setmana de febrer, el municipi de Molins de Rei ha celebrat la 173ª edició de la Fira de la Candelera. L’esdeveniment que atrau expositors i visitants d’arreu de Catalunya, i que es converteix en una ubicació clau per a la promoció dels productes locals, l’artesania i la gastronomia, consolidant-se com una de les fires més antigues i amb més renom de la regió.

La Cooperativa de Maials hi ha participat un any més, per donar a conèixer els seus productes i compartir amb el públic, la passió per l’oli d’oliva verge extra. La seva parada, ubicada al cor de la fira, ha estat un dels punts de trobada preferits pels visitants, qui han pogut descobrir i tastar la gamma de productes de la marca.

L’organització de la Fira de la Candelera ha destacat per l’àmbit gastronòmic i artesanal, i també, per una oferta completa d’actes, actuacions musicals i culturals, fent d’aquesta edició una de les més recordades.

La cooperativa ja es prepara per assistir a una nova edició plena de reptes i èxits, reafirmant el seu compromís amb la qualitat i la tradició en el marc de la Fira de la Candelera.

Recent news