Els beneficis de l’Oli d’Oliva Verge Extra: Un tresor saludable per a la maternitat:

El Dia de la Mare és una ocasió especial per reconèixer i celebrar l’amor, la dedicació i la força de les mares. En aquesta jornada tan significativa, volem recalcar l’emocionant viatge cap a la maternitat, un període que comporta experimentar tota una gamma d’emocions i canvis físics. Durant aquesta etapa és essencial considerar l’ús de productes naturals i saludables que puguin afavorir tant a la mare com al nadó.

  • Beneficis de l’Oli d’Oliva Verge Extra durant l’embaràs:

1. Nutrició òptima per a la mare:

Durant l’embaràs, la mare necessita un impuls nutricional excepcional per afrontar les demandes físiques i emocionals. L’OOVE, ric en àcids grassos i antioxidants, ofereix una font de nutrició que pot contribuir a mantenir els nivells d’energia i vitalitat al llarg del procés.

2. Reducció de la inflamació:

L’oli d’oliva verge extra conté propietats antiinflamatòries que poden ajudar a reduir la inflamació i el malestar associats amb el treball de part, proporcionant un alleujament natural a la mare durant aquest intens període.

3. Suport per a la pell:

L’aplicació d’OOVE com a massatge perineal durant les últimes setmanes de l’embaràs pot ajudar a preparar la pell per al part, afavorint la seva elasticitat i reduint la probabilitat de lesions durant l’expulsió del nadó.

  • Beneficis de l’Oli d’Oliva Verge Extra per al nadó:

1. Lactància saludable:

Les mares que consumeixen oli d’oliva verge extra regularment poden beneficiar-se de la seva capacitat per augmentar la producció de llet i millorar la seva qualitat, proporcionant una font nutritiva òptima per al nadó durant la lactància.

2. Desenvolupament cognitiu:

Des del moment del naixement, l’oli d’oliva pot incorporar-se a la dieta del nadó com una font saludable de nutrients. Els àcids grassos omega-3 presents en aquest ingredient, són fonamentals pel desenvolupament del cervell i del sistema nerviós dels infants.

3. Sistema immunitari fortificat:

L’OOVE està carregat d’antioxidants com la vitamina E, que poden ajudar a reforçar el sistema immunitari dels nens i nenes, protegint-los de malalties i infeccions i promocionant un creixement saludable.

Així doncs, l’oli d’oliva verge extra no només és un ingredient culinari deliciós, sinó també un aliat indispensable per a la salut i el benestar durant la maternitat. Els avantatges d’aquest producte natural contribueixen a crear un entorn òptim per al creixement, el desenvolupament i el vincle entre mare i fill. Un vincle que cal reconèixer aquest Dia de la Mare i sempre.

Recent news