El grup de fruits secs OPFH Les Garrigues, descobreix els tresors agraris de Portugal

El grup de fruits secs OPFH Les Garrigues, va partir el passat 27 de juny, cap a Portugal, el país conegut per la seva rica tradició agrícola i els seus productes d’alta qualitat.

La primera parada, però, ha estat a Sevilla, on han pogut gaudir de les meravelles d’aquesta ciutat andalusa. Un cop a Portugal,  han visitat Innoliva, una empresa dedicada a la producció d’oli d’oliva de primera qualitat. Amb el director industrial, José Batista, han tingut l’oportunitat d’aprendre les tècniques de cultiu d’aquest país i han pogut degustar l’oli produït per la companyia.

Després, s’han endinsat en el món del desenvolupament i la gestió agrària, amb ISFA, una companyia especialitzada en aquesta àrea, i Portugal Nuts. Durant aquestes visites, els agricultors han conegut les millors pràctiques de gestió, l’optimització de recursos i la implementació de tecnologies avançades a l’agricultura d’aquest país. Unes experiències que han estat especialment valuoses, ja que els ha brindat noves perspectives i coneixements en el sector.

Però el viatge no s’ha limitat només a l’agricultura! Portugal també és famós pels seus vins d’alta qualitat i rica tradició vitivinícola, i el grup ha tingut la sort de submergir-se en aquest món fascinant. Des dels vins negres més robustos fins als vins més refrescants, han pogut degustar una àmplia varietat de sabors i aprendre sobre les diferents regions vitivinícoles de Portugal, a la Cooperativa de Vidigueira.

En resum, una experiència inoblidable plena de descobriments i aprenentatges que enriquiran les seves pròpies pràctiques agrícoles!

Recent news