logo

COOPERATIVA de MAIALS
/ COOPERATIVA del CAMP / FOMENT MAIALENC-SCCL / FUNDADA l'ANY 1917

 

 


COOPERATIVA MAIALS
top C/ Sindicat, 3
25179 MAIALS. LLEIDA
Tel.: 973-13.00.05
Fax: 973-13.04.01
info@barodemaials.cat

 

antic molí d'oli

 

Les GarriguesAvís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies

 

Oli d'Oliva Verge Extra

topL'oli d'oliva verge extra Baró de Maials, reconegut per la DOP Les Garrigues i amb la garantia del segell europeu de Denominació d'Origen Protegida, és un oli de reconegut prestigi i qualitat garantida elaborat única i exclusivament amb oliva arbequina.

PER QUÈ TRIAR UN VERGE EXTRA?
topL'oli d'oliva verge és el "suc" de l'oliva; a diferència dels refinats, és l'únic oli comestible que s'elabora de forma completament NATURAL. No té colorants ni conservants artificials.

topEls olis i greixos desenvolupen una funció primordial en l'alimentació. Entre els olis d'oliva verges destaca el VERGE EXTRA, que ens ofereix una gamma d'aromes i sabors que no posseeixen els olis sotmesos a barreges, refinaments o processos correctius. Baró de Maials pertany a aquest tipus.

BARÓ DE MAIALS, TOT AVANTATGES
topA la cuina i a la taula, l'oli d'oliva verge extra Baró de Maials és molt apreciat per cuiners i gastrònoms per les seves excel·lents qualitats:
- La presència de clorofil·la facilita la seva absorció.
- Afavoreix la digestió.
- Disminueix la concentració de colesterol.
- Beneficia el creixement dels ossos.
- Ajuda a les funcions del cervell i del sistema nerviós.
- Conté diverses vitamines.
- En pediatria és l'oli més recomanat en l'alimentació infantil.

Baró de Maials, tot sabor

top L'oli d'oliva verge extra Baró de Maials, com els olis d'una recol·lecció primerenca, es caracteritza pel seu color verd, per tenir més cos, i pel seu sabor una mica amarg, com tots els olis anomenats "afruitats" perquè procedeixen del fruit més verd.

El color de l'oli va evolucionant cap a un to groguenc, a causa de la pèrdua de l'efecte que produeix la clorofil·la, mantenint intacte el seu sabor característic.